Proeverijen

In de zomermaanden organiseren wij elke vrijdag om 16:00 een ciderproeverij bij IESSEL cider!  

Kies je datum, er is nog plaats op vrijdag 4, 11, 18 en 25 augustus

Boek je proeverij via info@iesselcider.nl. Stuur ons een mail met de vrijdag waarop je wilt deelnemen en het aantal personen. We sturen je informatie en een betaallink en na ontvangst van je betaling is je boeking compleet.

Tijdens een proeverij proef je een aantal ciders, een appel- of perenport of ijscider, met een klein hapje. We vertellen je het verhaal achter IESSEL cider, nemen je uitgebreid mee in het proces van het maken van  de verschillende IESSEL Ciders.  Gezellig, lekker en leerzaam dus. Een proeverij duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 15,- p.p.  Na afloop van de proeverij is er de mogelijkheid tot aanschaf van IESSEL ciders. 

Voor groepen vanaf 8 personen kun je ook contact met ons opnemen om op een ander moment een proeverij af te spreken, we bekijken dan samen de mogelijkheden. Of heb je een heel ander idee ? Neem contact op en we denken met je mee!

Bij teveel of te weinig animo behouden we ons het recht toe je een alternatief datumvoorstel te doen of je boeking te annuleren. Mocht je al betaald hebben ontvang je uiteraard altijd je geld terug. Wil je zelf annuleren? Dat kan kostenloos tot 48 uur van tevoren. 

 Proeverij