19 mei Open huis bij de IESSEL Ciderij

19 mei houdt IESSEL Cider open huis! We nodigen je uit om de ciderij te bezoeken en de nieuwe ciders van IESSEL te proeven. We bakken er een lekkere crêpe bij en voor de kleintjes is er appelsap. De cidermakers Rob en Marin zullen doorlopend het verhaal vertellen achter IESSEL cider en het hoogstamfruit uit de IJsselstreek. Je hoeft je niet aan te melden en het bezoek is gratis.


Zojuist bevestigd: ook dit jaar kun je een bezoek aan de ciderij combineren met een (verkorte) rondleiding door het klooster. Deze worden tegen gereduceerd tarief aangeboden voor 5 euro per persoon, ter plaatse te voldoen. De rondleidingen starten in groepen om 13:30 en 15:30 en duren ongeveer een uur. Je kunt niet vooraf reserveren, er is ruimte voor max. 75 personen per startmoment en vol=vol. Dus kom op tijd!

Volg voor meer praktische updates het evenement op Facebook via
https://www.facebook.com/events/323364055041328.

Wanneer: Zondag 19 mei tussen 13:00 en 17:00
Waar: IESSEL Cider, Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6, 7431 PJ Diepenveen

PRAKTISCHE INFORMATIE OPEN HUIS 19 MEI

PARKEREN

Er is beperkt parkeergelegenheid recht voor het klooster. Parkeer je auto daarom direct aan het begin van de Vulikerweg links of rechts in de berm. Het is maar twee minuten lopen.

NIET PARKEREN BIJ DE VERSMALLING ACHTER DE DREMPEL EN NIET DOOR DE POORT MET DE AUTO.

Nog beter: kom op de fiets. Je kunt een mooie fietstocht maken en je bezoek ook goed combineren met de aspergemarkt bij De Oorsprong.

Toegang te voet of fiets voor zowel de ciderij als de kloosterrondleiding via de ijzeren poort links naast het klooster, en dus niet via de hoofdingang van het klooster.

BEZOEK CIDERIJ

Je kunt vanaf 13:00 tot 17:00 doorlopend terecht bij de ciderij. Je kunt proeven en we vertellen wat over IESSEL Cider en het proces van cidermaken. Er kunnen kleine groepen tegelijk naar binnen dus het kan zijn dat je even moet wachten. Buiten voor de ciderij kun je heerlijk zitten in de binnentuin en een pannenkoekje eten. Voor de kleintjes is er appelsap van hoogstamappeltjes

RONDLEIDING KLOOSTER

De verkorte rondleidingen starten om 13:30 en 15:30 bij de ciderij. Haal vooraf (vanaf 13:00) je ticket bij de ciderij, kosten € 5,- p.p. Er is plaats voor maximaal 75 personen per ronde, vol=vol. Haal om teleurstelling te voorkomen dus op tijd je kaartje, en er is meer kans op plaats in de eerste ronde.

Het is niet toegestaan op eigen gelegenheid het kloosterterrein te verkennen.

Wij hebben er zin in, tot zondag de 19de!